top of page

Το Final Cut Pro λειτουργεί και με Avid NEXIS

Updated: Feb 17, 2021

O Avid NEXIS κάνει ένα βήμα προς τη συνεργασία των μοντέρ σε περιβάλλον FCPX.


Όλο και περισσότεροι μοντέρ χρησιμοποιούν το Apple Final Cut Pro X, ένα απο τα πιο σύγχρονα λογισμικά επεξεργασίας οπτικοακουστικού υλικού, που θα κάνει αρκετά χρόνια να δει μοντέρ απο τον ανταγωνισμό. Όμως για να παραμείνουν ανταγωνιστικοί στη βιομηχανία του θεάματος, πρέπει να είναι σε θέση να συνεργαστούν με διαφορετικούς ανθρώπους και εργαλεία. Αλλά πώς είναι δυνατόν όταν σήμερα, μόνο ένας χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη Apple Final Cut Pro Χ ανά πάσα στιγμή;


Αυτό το μειονέκτημα που προ στιγμής δείχνει να έχει το λογισμικό, θα το καλύψει το Avid NEXIS. Ίσως είναι ένας τρόπος για την Avid να έλξη μοντέρ του Apple Final Cut Pro προς τον έξυπνο χώρο αποθήκευσης του Avid προσφέροντας τους τη συνεργασία σε πραγματικό χρόνο, την κοινή χρήση αρχείων χωρίς προβλήματα και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζονται για να πετύχουν.




Πιο αναλυτικά τα βήματα:

  • Περισσότεροι από έναν χρήστη αποκτούν πρόσβαση σε μία βιβλιοθήκη Apple Final Cut Pro Library ανά πάσα στιγμή

  • Αναπαραγωγή δίχως περιορισμούς σε πολυκάναλες ροές υλικού Ultra HD και 4K

  • Διαμοιρασμός βιβλιοθηκών και στοιχείων με έως και 24 συντάκτες οπτικοακουστικού υλικού, ανεξάρτητα από τα εργαλεία που χρησιμοποιούν.

  • Προστασία του οπτικοακουστικού υλικού και της αξιοπιστία σας με αποδεδειγμένη ασφάλεια RAID από την τεχνολογία του Avid NEXIS




Δείτε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε το Avid NEXIS PRO χρησιμοποιώντας ένα απο τα πιο ανταγωνιστικά εργαλεία επεξεργασίας οπτικοακουστικού υλικού, το Apple Final Cut Pro.





5 views0 comments
bottom of page