top of page

Αποκτήστε δωρεάν πάνω από 10,000 sound effects για το FCPX

Updated: May 20, 2020

Σίγουρος κάποιος θα το έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν, αλλά αυτό είναι πραγματικά καταπληκτικό και δεν γίνεται να μην το έχω σημειωμένο στο ιστολόγιό μου.


Η Adobe έχει δημιουργήσει και δημοσιεύσει πάνω από 10,000 δωρεάν ηχητικά εφέ και επαναλαμβανόμενα μουσικά κομμάτια υψηλής ποιότητας. Το εκπληκτικό σε όλοι την ιστορία είναι ότι μπορούμε να τα κατεβάσουμε και να τα προσθέσουμε στη βιβλιοθήκη του Final Cut Pro X και στην συνέχεια να τα διαχειριζόμαστε ακριβώς όπως τα υπόλοιπα ηχητικά εφέ της Apple, που έρχονται μαζί με την εγκατάσταση του FCPX.


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ

Εδώ θα βρείτε την αρχική σελίδα που κατηγοριοποιεί τα Sound FX σε τρις μεγάλες κατηγορίες Sound Effects, Music Loops και αναμένουμε τα Soundbooth Scores.



Δεν είναι μαγικό.! Μπορούμε μέσα από το περιβάλλον του FCPX να τα αναζητήσουμε, να τα ακούσουμε και φυσικά να τα σύρουμε στην timeline μας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ

Για να έχετε ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσεις και διαχείρισης των παραπάνω Adobe Sounds Effects μέσα στο Final Cut Pro X, θα πρέπει να κατεβάσετε όσα από αυτά επιθυμείτε και στην συνέχεια διατηρώντας την οργάνωση που προτείνει η Adobe, αντιγράψτε τους φακέλους στο παρακάτω φάκελο συστήματος του FCPX.


~/Library/Audio/Apple Loops/Apple/Final Cut Pro Sound Effects/...

Adobe Sound Effects για τους 27 υποφακέλους που έχει η πρώτη κατηγορία και Adobe Music Loops and Beds για τους 33 υποφακέλους που έχει η δεύτερη κατηγορία.


~/Library/Audio/Apple Loops/Apple/Final Cut Pro Sound Effects/Adobe Sound Effects/...

~/Library/Audio/Apple Loops/Apple/Final Cut Pro Sound Effects/Adobe Music Loops and Beds/...

για την τρίτη κατηγορία με το όνομα Soundbooth Scores δεν κατάφερα να βρω πληροφορίες αν θα υπάρξει στο άμεσο μέλλον ανανέωσή της. Ίσως μια υπενθύμιση στο ημερολόγιο σας να βοηθήσει σε μελλοντική επίσκεψη της σελίδας της Adobe.



Τέλος για χειριστές ηλεκτρονικής συνάρμοσης εικόνας που χρησιμοποιούν διαφορετικό λογισμικό επεξεργασίας οπτικοακουστικού υλικού, όπως AVID Media Composer ή DaVinci Resolve, θα χρειαστεί να βρουν μόνοι τους το τρόπο διαχειρίσεις και προσπέλασης τους. Το σίγουρο είναι ότι θα κατεβάσουν τα αρχεία από τον ίδιο σύνδεσμο.







62 views0 comments

Comments


bottom of page